Home
logo EuroTel

 

 

 

 

n_empty.gif (295 bytes)
GO kupóny EuroTelu nyní také na pobočkách České pošty

Od dubna 1999 si budou moci uživatelé předplacených služeb EuroTel GO zakoupit dobíjecí GO kupony také na vybraných pobočkách České pošty. EuroTel je tak prvním operátorem mobilních telefonů v České republice, jehož produkty lze nalézt také na pobočkách České pošty. V první fázi budou GO kupony společnosti EuroTel k dostání na více než 500 pobočkách České pošty.

29.3.1999 uzavřela společnost EuroTel Praha smlouvu o obchodní spolupráci s Českou poštou. Na základě této smlouvy budou realizovány dodávky GO kuponů společnosti EuroTel na prodejní místa jednotlivých poboček České pošty.

Z telekomunikačních produktů bylo dosud možné na pobočkách České pošty zakoupit jen telefonní karty SPT Telecom. Ze strany EuroTelu i České pošty jde tedy o logický krok při rozšiřování nabídky produktů a služeb svým zákazníkům.

“Věříme, že naši zákazníci ocení rozšíření sítě prodejních míst a tím zvýšení možnosti zakoupení GO kuponů,” uvedla v této souvislosti Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel.

V současnosti je tedy GO kupony společnosti EuroTel možné zakoupit na více než 1300 prodejních místech v celé České republice, zejména ve značkových prodejnách a u autorizovaných dealerů společnosti EuroTel, u čerpacích stanic, v novinových stáncích, v prodejnách tabáku a nyní také na pobočkách České pošty.

Česká pošta disponuje prodejní sítí cca 1.200 nejvýznamnějších poboček na celém území České republiky (pozn. celkový počet poboček je 3.400), přičemž v první fázi budou GO kupony společnosti EuroTel k dispozici na více než 500 místech. V průběhu letošního roku budou prodejní místa dle přání a požadavků zákazníků dále rozšiřována až na všech 1.200 nejvýznamnějších poboček České pošty.

“Rozšířením prodejních míst o pobočky České pošty jsme se zase o něco více přiblížili našim zákazníkům a také zákazníci EuroTelu získávají výhody této služby přímo v místě svého bydliště,” dodala Iva Taťounová.

Obě společnosti se závěrem shodly, že uzavření této smlouvy o prodeji GO kuponů je jen prvním krokem pro daleko širší vzájemně výhodnou spolupráci v následujícím období.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 06.04.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195




cover02_copyrigt.gif (1137 bytes)