Home
logo EuroTel

 

 

 

 

n_empty.gif (295 bytes)
S EuroTelem v metru i nadále!

O půlnoci z úterý na středu 21. dubna 1999 budou již všechny hovory v prostorách tří stanic pražského metra účtovány dle platných sazeb společnosti EuroTel.

Končí tak exkluzivní nabídka volání ZDARMA pro uživatele mobilních telefonů v síti EuroTel GSM Global, kterou mohli zákazníci využívat po dobu celých 30 dnů. Zákazníci společnosti EuroTel mohli volat po České republice a neomezeně posílat SMS z nástupišť pražského metra ZDARMA!

I nadále samozřejmě mohou GSM a GO zákazníci společnosti EuroTel volat a přijímat hovory či zasílat a přijímat SMS ve stanicích I. P. Pavlova, Můstek a Muzeum, tedy na místech s nejvyšším provozem.

“V rámci bezplatného provozu měli naši zákazníci příležitost vyzkoušet a ověřit si kvalitu sítě EuroTel GSM Global i v tak neobvyklém a technologicky náročném prostředí, jakým metro bezesporu je,” informovala v této souvislosti Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel Praha. “Opět jsme dokázali, že kvalita pokrytí a hovorů je konkurenční výhodou EuroTelu,” dodala Iva Taťounová.

Dohled nad funkčním provozem GSM sítí obou operátorů je umístěn v dohledovém centru společnosti EuroTel. Toto centrum je ústředním pracovištěm pro monitoring sítě a řízení všech procesů, které v síti probíhají. Pracuje v nepřetržitém pracovním režimu a garantuje výkonný, stabilní a velmi spolehlivý provoz. Do zřízení a provozu dohledového centra investoval EuroTel rozsáhlé finanční prostředky a do prostor pražského metra instaloval nejmodernější technologii, která je na trhu k dispozici. Technologie snesou nejnáročnější měřítka a srovnání.

“Již dnes EuroTel pracuje na rozšíření pokrytí do celého metra,” zdůraznila Iva Taťounová. Společnost EuroTel je připravena realizovat celkové pokrytí metra ještě v letošním roce.


EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 20.04.1999, 11:20 hod.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195




cover02_copyrigt.gif (1137 bytes)