Home
logo EuroTel

 

 

 

 

n_empty.gif (295 bytes)
EUROTEL PŘEKROČIL POČET 700.000 ZÁKAZNÍKŮ

Je to pouze několik měsíců, co společnost EuroTel přivítala svého půlmiliontého zákazníka, přesněji řečeno zákaznici, která si vedle nového mobilního telefonu odnesla ještě půl milionu korun a atraktivní zájezd do Paříže. Do dnešního dne přibylo již dalších 200.000 uživatelů mobilních telefonů EuroTel, a to včetně jubilejního sedmistého tisícího zákazníka. EuroTel i nadále získává více než 1.000 zákazníků každý den.

„EuroTel je i nadále nejrychleji se vyvíjející český operátor, neboť zákazníci poznají, že EuroTel nabízí nejvyšší kvalitu služeb za příznivé ceny. A to nás samozřejmě zavazuje i nadále poskytovat nejvyšší kvalitu a přidanou hodnotu v České republice,“ uvádí Ed Kingman, generální ředitel společnosti EuroTel.

„Důvody popularity společnosti EuroTel jsou jednoduché: pouze EuroTel poskytuje výjimečnou kvalitu služby SuperSound, jediný program s nulovým měsíčním paušálním poplatkem v České republice, jedině s EuroTelem mohou zákazníci o víkendu volat za 1,- Kč a pouze uživatelé předplacené služby GO mají výhodu neustálé kontroly nákladů,“ zdůrazňuje Alexander Winkler, zástupce generálního ředitele.

EuroTel důsledně využívá poznatků posledního vývoje z oblasti informačních technologií a mobilních komunikací tak, aby mohl jako první svým zákazníkům nabízet nové služby. Z poslední doby je to například v České republice bezkonkurenční služba SuperSound, která poskytuje zdokonalenou kvalitu přenosu, či sada GO STAR, která obsahuje první mobilní telefon s obrazovými SMS zprávami - „GO SMAJLÍKY“. Unikátem je také interaktivní napojení mobilního telefonu EuroTel na teletext, které již bylo předvedeno odborníkům a  jehož běžné využití bude zahájeno v brzké době.

„Víme, že služby, ve kterých má EuroTel republikové, evropské nebo dokonce světové prvenství, jsou naší konkurenční výhodou. Můžeme ujistit své zákazníky, že i nadále hodláme takové služby rozvíjet, že se i nadále budeme zabývat individuálními potřebami našich klientů a že i nadále uděláme maximum pro jejich spokojenost,“ zdůraznil Steve Langkamp, výkonný ředitel pro prodej a marketing.

EuroTel Praha, spol. s r. o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).

Praha, 20.05.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

cover02_copyrigt.gif (1137 bytes)