Home
logo EuroTel

 

 

 

 

n_empty.gif (295 bytes)
EUROTEL PŘIPRAVIL NABÍDKU LEVNĚJŠÍCH MEZINÁRODNÍCH HOVORŮ


Společnost EuroTel připravila novou službu EuroTel Net Call-55, která umožní všem zákazníkům EuroTelu levnější mezinárodní hovory za použití nové IP-telefonní brány.

Neustále se zlepšující technologie Internetu nyní umožňují mezinárodní IP síti poskytovat hlasovou kvalitu srovnatelnou s tradičními sítěmi za zlomek nákladů v porovnání s tradičními mezinárodními hovory. Zákazník si bude moci vybrat, zda využije výhody nižších nákladů se službou EuroTel NetCall-55 nebo zda bude volat do zahraničí standardním způsobem.

“Služba EuroTel NetCall-55 bude našim zákazníkům k dispozici ihned, jakmile Český telekomunikační úřad (ČTÚ) dokončí formální schvalovací proces. Našim zákazníkům nabídneme levnější mezinárodní volání při zachování vysoké kvality hovorů. Především se však bude jednat o legální nabídku, což považujeme při poskytování našich služeb za velice důležité,” uvedl k nové službě Ed Kingman, generální ředitel společnosti EuroTel.

Velkou devizou nové služby EuroTel NetCall-55 je snadná přístupnost a jednoduchost ovládání. Zákazník nemusí přemýšlet, v jaké skupině zemí se volaná stanice nachází, pro využití služby stačí pouze před volaným číslem vytočit 55 místo tradiční 00 a pak volané číslo začínající směrovým číslem země. Zákazník EuroTelu tak například při volání do USA vytočí 55, následně pak 1 pro USA a poté telefonní číslo volaného.

EuroTel NetCall-55 bude okamžitě přístupný všem EuroTel zákazníkům, a to bez nutnosti registrace a bez aktivačních poplatků. S výhodnými cenami služby EuroTel NetCall-55 zákazníci při volání do zahraničí významně ušetří.

EuroTel NetCall-55 bude přístupný také zákazníkům předplacené služby GO. Detaily o cenách za novou službu EuroTel NetCall-55 budou obsaženy v cenících EuroTelu.

EuroTel NetCall-55 je dalším důkazem poskytování špičkové kvality a hodnoty, kterou poskytujeme našim zákazníkům, tak aby skutečně získali “Více ze života” ,” doplnil Ed Kingman.


EuroTel Praha, spol. s r. o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 23.07.1999

Pro bližší informace, prosím, kontaktujte:
Oddělení služeb zákazníkům
Telefonní číslo: (+420 2) 6701 6701
Zelená linka:
0800 1 80011 (zdarma pro volání z pevné sítě na území ČR)
Fax: (+420 2) 6701 6733
Z mobilního telefonu: *11



cover02_copyrigt.gif (1137 bytes)