Home
logo EuroTel

 

 

 

 

n_empty.gif (295 bytes)
EUROTEL NABÍZÍ NEJJEDNODUŠŠÍ A ZÁROVEŇ NEJLEVNĚJŠÍ MEZINÁRODNÍ HOVORY

EuroTel ode dneška nabízí svým zákazníkům novou službu EuroTel NetCall-55. EuroTel NetCall-55 byl vyvinut s důrazem na dostupnost a jednoduchost v používání. Další konkurenční výhodou této nové služby je počet zemí, kam se zákazník prostřednictvím služby EuroTel NETCALL-55 dovolá.

Neustále se zlepšující technologie Internetu nyní umožňují mezinárodní IP síti poskytovat hlasovou kvalitu srovnatelnou s tradičními sítěmi za zlomek nákladů v porovnání s tradičními mezinárodními hovory. Zákazník si může vybrat, zda využije výhody nižších nákladů se službou EuroTel NetCall-55 nebo zda bude volat do zahraničí standardním způsobem.

“Prostřednictvím služby EuroTel NetCall-55 poskytujeme našim zákazníkům nejlevnější způsob volání do zahraničí. To vše při zachování vysoké kvality hovorů, což považujeme za velice podstatné,” uvedl k zavedení nové služby Ed Kingman, generální ředitel společnosti EuroTel.

Velkou devizou nové služby EuroTel NetCall-55 je snadná přístupnost a jednoduchost ovládání. Zákazník nemusí přemýšlet, v jaké skupině zemí se volaná stanice nachází, pro využití služby stačí pouze před volaným číslem vytočit 55 místo tradiční 00 a pak volané číslo začínající směrovým číslem země.

Pohodlí zákazníka je pro nás nejvyšší prioritou, a proto si při vývoji nových služeb nic neulehčujeme. Jednoduchost a přístupnost služby EuroTel NetCall-55 je proto další předností, kterou nabízíme pouze my. Technologická vyspělost EuroTelu totiž velice významně zjednodušuje našim zákazníkům přístup k nabízeným službám. Důkazem je i to, že pro využití služby EuroTel NetCall-55 stačí pouze vytočit 55,” dodal Ed Kingman.

EuroTel NetCall-55 je s okamžitou platností přístupný všem EuroTel zákazníkům, a to bez nutnosti registrace a bez aktivačních poplatků.

S výhodnými cenami služby EuroTel NetCall-55 zákazníci při volání do zahraničí významně ušetří. Například minuta volání do USA a Kanady přijde zákazníka služeb EuroTel GSM Global a T!P při použití služby EuroTel NetCall-55 na 9,50,- Kč plus DPH. Stejně nízká cena platí pro volání do mnoha dalších zemí, např. Velké Británie, Německa, Francie, Slovenska nebo Itálie.

EuroTel NetCall-55 je přístupný také zákazníkům předplacené služby GO. S předplacenou službou EuroTel GO jsou navíc mezinárodní hovory do celé Evropy, USA i Kanady bezkonkurenčně nejlevnější! Minutový hovor do USA a Kanady tak přijde GO zákazníka na bezkonkurenčních 10,- Kč včetně DPH. Stejná cena pro GO zákazníky platí pro volání po Evropě, což je nejnižší cena mezinárodních hovorů, a to o více než 33% nižší než je nabídka konkurenčního mobilního operátora.

V neposlední řadě EuroTel, v rámci volání se službou EuroTel NetCall-55, nabízí největší počet zemí, kam se zákazník prostřednictvím této nabídky levnějších mezinárodních hovorů dovolá. Pouze prostřednictví EuroTel NetCall-55 se mohou zákazníci levně spojit se svými obchodními partnery či přáteli např. v Rusku, Číně, Taiwanu, Bulharsku, Brazílii, Indii, Thajsku a mnoha dalších zemích.

EuroTel Praha, spol. s r. o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).

Praha, 28.07.1999

Pro bližší informace, prosím, kontaktujte:
Oddělení služeb zákazníkům
Telefonní číslo: (+420 2) 6701 6701
Zelená linka:
0800 1 80011 (zdarma pro volání z pevné sítě na území ČR)
Fax: (+420 2) 6701 6733
Z mobilního telefonu: *11




cover02_copyrigt.gif (1137 bytes)