REVOLUČNÍ KONCEPCE V MOBILNÍ KOMUNIKACI

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha uvede v nejbližších dnech na trh novou službu - předplacené GO karty pro mobilní telefony GSM.

Podobně jako klasická telefonní karta také GO karta obsahuje - spolu s číslem mobilního telefonu a bezpečnostním kódem - určitou částku k provolání. Částku, která zbývá k provolání, si zákazník zkontroluje přímo na displeji mobilního telefonu. S využitím zvláštního kupónu lze limit GO karty kdykoli obnovit nebo doplnit. Po zavolání na tzv. GO linku se majiteli mobilního telefonu přihlásí automatický systém. Konverzant, který po zadání bezpečnostního čísla uvedeného na kupónu kartu znovu nabije. Novou aktivaci potvrdí majiteli mobilního telefonu krátká textová zpráva na displeji přístroje. A především - i po provolání limitu zůstává mobilní telefon funkční pro příchozí hovory a pro hovory na tzv. tísňová čísla !

Zatímco GO karty budou k dostání v obvyklých prodejních místech společnosti EuroTel, kupóny pro jejich nabíjení se budou prodávat také například u čerpacích stanic, v novinových stáncích nebo v prodejnách tabáku.

Spolu s GO kartou a kupónem nabízí EuroTel také tzv. GO sadu, která obsahuje také mobilní telefon Alcatel One Touch Easy. Celá GO sada, tedy mobilní telefon Alcatel, GO karta a GO kupón s částkou 1.000,-- Kč, bude stát pouze 8.995,-- Kč (včetně DPH). Při nákupu pouze GO karty, včetně kupónu s částkou 1.000,-- Kč, zaplatí zákazník 2.895,-- Kč (včetně DPH).

Na rozdíl od některých pre-paid služeb poskytovaných v Evropě, GO karta společnosti EuroTel bude platit pro příchozí hovory i po vyčerpání limitu po dobu 6 měsíců od aktivace.

“EuroTel nabízí zákazníkům nesporně nejlepší hodnotu a nejvyšší kvalitu služeb na trhu. Nabídka GO zahrnuje nový mobilní telefon Alcatel ve 4 barvách. Tuto službu bude možné využívat s dalšími tipy mobilních telefonů, které umožňují zobrazení informací o provolaných jednotkách.

Nová služba přináší revoluční změnu v účtování tarifů při hovorech z mobilního telefonu a pro zákazníky řadu zajímavých výhod,” uvádí Mac Allman výkonný ředitel společnosti EuroTel. “Pokud chcete telefonovat, aniž budete vázáni smlouvou, pokud se obáváte příliš vysokých účtů nebo pokud hovory spíše přijímáte, předplacená GO karta je pro Vás ideálním řešením. V zahraničí zaznamenaly předplacené SIM karty pro mobilní telefony GSM neobvyklý prodejní úspěch a podobný zájem očekáváme také v České republice.”

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a US WEST International, součásti US WEST Media Group (NYSE:UMG).


Praha, 06.11.1997

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.