NOVÁ SLUŽBA PRO NÁROČNÉ
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Novinka, kterou s obchodním názvem Data Plus Pack uvádí na trh společnost EuroTel Praha, obsahuje veškeré vybavení nezbytné pro využití datových a faxových služeb v síti GSM.

S Data Plus Pack získá zákazník mobilní telefon Nokia 3110, nejnovější model z produkce společnosti Nokia, který - kromě ovládání jediným tlačítkem - obsahuje například menu a doprovodný text v českém jazyce. Součástí Data Plus Pack je také kompletní propojovací systém pro mobilní kancelář Nokia Cellular Data Suite (NCDS), který umožňuje přímé spojení mobilního telefonu s přenosným počítačem bez PCMCIA karty, a CD-ROM se službou INTERNET OnLine.
Zcela zdarma získáte v rámci Data Plus Pack aktivovanou datovou službu, faxovou službu a faxovou schránku a službu Mobile Internet pro přístup k Internetu bez jakékoli další registrace a aktivačního nebo měsíčního poplatku !

Balík Data Plus Pack, který bude od pondělí 24. 11. 1197 k dostání ve všech prodejnách a dealerské síti společnosti EuroTel a v prodejnách System 602, stojí 17.434,-- Kč (včetně DPH). V porovnání se samostatným nákupem jednotlivých komponentů, které Data Plus Pack obsahuje (mobilní telefon Nokia 3110, systém NCDS, služba Mobile Internet, CD-ROM s instalační sadou INTERNET OnLine, aktivace datové služby, aktivace faxové služby a faxové schránky, ušetří zákazník při nákupu celého balíku více než 7.500,-- Kč !

EuroTel Praha, spol. s r.o. je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a US WEST International, součásti US WEST Media Group (NYSE:UMG).


Praha, 20.11.1997

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.