START KOMPLET SE SLEVOU
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Pro zákazníky, kteří s mobilním telefonem začínají, je určena další novinka společnosti EuroTel Praha - balík s obchodním názvem Start Komplet. Novinka, určená pro mobilní telefony v síti GSM, bude od pondělí 24. 11. 1997 k dostání v prodejnách a dealerské síti společnosti EuroTel v celé České republice.
Start Komplet obsahuje všechno, co zákazník pro telefonování z mobilního telefonu potřebuje. Pohoromadě a navíc - v porovnání s běžnými cenami - s výraznou slevou !

S balíkem Start Komplet získáte mobilní telefon Philips Diga (běžná cena, včetně DPH, 8.418,-- Kč), aktivační poplatek (3.450,-- Kč) a také dvanáctiměsíční paušál programu EuroTel Start, včetně služby Víkend, která umožňuje o sobotách, nedělích a svátcích protelefonovat měsíčně až 200 minut s vyjímečným tarifem 1 Kč za minutu hovoru ! A pozor - protože balík Start Komplet stojí včetně DPH pouze 10.811,80 Kč, ušetří zákazník - v porovnání s nákupem jednotlivých komponentů - více než 5.000 korun ! Provolané minuty budou účtovány podle tarifů v rámci programu Start (9,40 Kč ve špičce a 4,00 mimo špičku) a služby Víkend (1 Kč za minutu hovoru).
“Balík Start Komplet představuje další novinku, kterou v souladu s programovým mottem “Různé produkty pro různé lidi” nabízíme zákazníkům,” uvádí Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel. “S výraznou slevou mohou získat mobilní telefon, aktivační poplatek a dvanáctiměsíční paušál a - možná - zajímavý dárek pro nejbližší.”

EuroTel Praha, spol. s r.o. je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a US WEST International, součásti US WEST Media Group (NYSE:UMG).


Praha, 20.11.1997

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.