MOBILNÍ TELEFONY NA ZKOUŠKU !
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Pro zákazníky, kteří si před nákupem chtějí mobilní telefon vyzkoušet v místech, kde budou přístroj nejčastěji používat, nabízí společnost EuroTel Praha novinku - službu s obchodním názvem Trial. Tato nová nabídka bude od pondělí 01.12.1997 k dostání ve všech značkových prodejnách společnosti EuroTel.

S testovacím balíkem Trial zákazník získá na dobu maximálně tří dnů mobilní telefon GSM, externí anténu a SIM kartu. Z mobilního telefonu bude možné volat Oddělení služeb zákazníkům (volba *11) a přístroj bude bez omezení funkční pro všechny příchozí hovory !

A kolik bude nová služba stát ? Při podpisu Smlouvy o nájmu složí zákazník přímo v prodejně zálohu ve výši 4.500 Kč, která mu bude po uplynutí zkušební doby - ať už se rozhodne jakkoli - vrácena ! Navíc, pokud zákazník při navrácení přístroje vyplní dotazník, který shrnuje výsledky testu, neplatí za pronájem přístroje vůbec nic ! Pouze v případě, že testovací dotazník při navrácení přístroje neodevzdá, zaplatí symbolickou částku za pronájem 42,70 Kč (včetně DPH) za každý započatý den, tj. maximálně 128,10 Kč za tři dny pronájmu.

“Se službou Trial vycházíme vstříc především lidem, kteří s nákupem mobilního telefonu doposud váhají,” říká Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel. “S minimálními, spíše symbolickými náklady se každý bude moci přesvědčit, že mobilní telefon poskytuje spolehlivé, výhodné a všestranné služby. A především-pronájem klienta k ničemu nezavazuje ! Záloha bude každému vrácena, ať už se po uplynutí zkušební lhůty pro nákup mobilního telefonu rozhodne, či nikoli !”

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a US WEST International, součásti US WEST Media Group (NYSE:UMG).


Praha, 28.11.1997

Pro další informace, prosím, kontaktujte”
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Telefon: 6701 1163, Fax: 6701 1190

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.