PLATBY PŘÍMO ZE SPOROŽIROVÉHO ÚČTU !
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Majitelé mobilních telefonů v sítích EuroTel Classic a EuroTel GSM Global mohou od 5. prosince letošního roku hradit veškeré měsíční platby spojené s používáním mobilního telefonu přímo ze sporožirového účtu České spořitelny !

Podle vlastních představ se zákazníci mohou rozhodnout pro platby bez omezení nebo s limitem.

Stačí s posledním měsíčním účtem navštívit kteroukoli z poboček České spořitelny a vystavit trvalý příkaz k úhradě účtů za používání mobilního telefonu. Minimální limit pro pravidelnou měsíční platbu přitom představuje 2.000 Kč. Pravidelné účty budou potom sloužit pouze pro vaši kontrolu ! Pokud stanovený měsíční limit překročíte, obdržíte účet s upozorněním a složenkou, kterou můžete uhradit na libovolné poště v České republice.

Zajímavé novinky nabízí EuroTel v prosinci také majitelům mobilních telefonů, kteří používají datové a faxové služby. Balík s obchodním názvem Data Plus Pack, který obsahuje veškeré vybavení nezbytné pro využití datových a faxových služeb v síti EuroTel GSM Global, včetně mobilního telefonu Nokia 3110, bude společnost EuroTel v prosinci prodávat pouze za 14.994 Kč (dosavadní ceny 17.434 Kč včetně DPH). Pro všechny majitele mobilních telefonů potom EuroTel nabízí v prosinci také bezplatnou aktivaci datových a faxových služeb !

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a US WEST International, součásti US WEST Media Group (NYSE:UMG).


Praha, 28.11.1997

Pro další informace, prosím, kontaktujte”
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Telefon: 6701 1163, Fax: 6701 1190

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.