OD PROSINCE JEDNA AŽ DVĚ KORUNY ZA MINUTU HOVORU
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Vyjímečné, skutečně výhodné tarify poskytuje majitelům mobilních telefonů v sítích EuroTel Classic a EuroTel GSM Global novinka - služba s obchodním názvem Týden, která bude od pondělí 01.12.1997 ve všech obvyklých prodejních místech společnosti EuroTel.

Službu Týden si majitelé mobilních telefonů mohou za paušální poplatek 149 Kč měsíčně (k programu EuroTel Business dokonce pouze za 54 Kč měsíčně) pořídit jako doplněk k libovolnému programu služeb, který používají. Služba Týden umožňuje protelefonovat mezi mobilními telefony EuroTel v průběhu pracovního týdne (pondělí až pátek) neomezený počet minut s mimořádnou sazbou 2 Kč za minutu hovoru ! A pozor - součástí novinky je také služba Víkend, která umožňuje protelefonovat o sobotách, nedělích a svátcích měsíčně až dvě stě minut s tarifem 1 Kč za minutu hovoru ! Pro majitele mobilních telefonů NMT, kteří využívají program EuroTel Region, potom víkendový tarif představuje při hovorech mezi mobilními telefony EuroTel 1 Kč a při hovorech na pevnou síť SPT TELECOM, a.s., se pohybuje - podle místa spojení - mezi 1 - 3 Kč za minutu !

“Pokud mobilní telefon používáte především pro hovory v rámci sítí EuroTel Classic a EuroTel GSM Global, služba Týden je pro vás skutečně ideálním řešením,” říká Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel. “Bezkonkurenční tarify, které nová služba majitelům mobilních telefonů nabízí, se přibližují sazbám a poplatkům na pevných linkách.”

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a US WEST International, součásti US WEST Media Group (NYSE:UMG).


Praha, 05.03.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1163, Fax 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.