EUROTEL SE VYJADŘUJE K PODNIKATELSKÉ ETICE
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

V souvislosti s informacemi, které se v minulých dnech objevily v některých sdělovacích prostředcích a které spojují výběrové řízení na licenci pro mobilní telefony GSM 900 s finanční podporou Občanské demokratické strany, společnost EuroTel Praha sděluje:
Společnost EuroTel Praha se od uvedených a jakýchkoli podobných spekulací kategoricky distancuje.
Společnost EuroTel Praha nikdy v minulosti nepodporovala a ani nepodporuje žádnou z politických stran v České republice.
Společnost EuroTel Praha striktně uplatňuje antikorupční pravidla a standardy dokumentu FCPA (United States Foreign Corrupt Practices Act ), který zakazuje “ jakékoli platby, finanční a jiné nabídky přímo či nepřímo učiněné představitelům vlády, politickým stranám, kandidátům na vládní politická místa nebo jakýmkoli jiným osobám s cílem zajistit, udržet nebo ovlivnit podnikání”.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a US WEST International, součásti US WEST Media Group (NYSE:UMG).


Praha, 01.12.1997

Pro další informace, prosím, kontaktujte”
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Telefon: 6701 1163, Fax: 6701 1190

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.