EUROTELl FASHION SHOW UVÁDÍ LIBĚNU ROCHOVOU
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

EuroTel Fashion Show uvádí Liběnu Rochovou
Dne 8. 12. 1997 od 20.00 h se bude konat ve Veletržním paláci módní přehlídka přední české návrhářky Liběny Rochové pod názvem EuroTel Fashion Show

Na přehlídce diváci shlédnou na 60 kreativních modelů ze špičkových materiálů od renomovaných světových výrobců textilií. Kromě půvabných tváří českého modellingu se na přehlídkovém molu objeví i osobnosti kulturního a společenského života např. Květa Fialová a letošní Miss České republiky 97 Terezie Dobrovolná ve finálních šatech ze soutěže Miss World, všechny v choreografii Vladimíra Franka.

Po přehlídce proběhne aukce přehlídkových kostýmů kolekce Liběny Rochové, jejíž výtěžek bude předán na konto Základní školy v České Vsi, která byla postižena záplavami.

Tisková konference i módní přehlídka budou poprvé v České republice přenášeny přímým přenosem do celosvětové sítě Internet.

V rámci promotion je pro posluchače radia Classic připravena divácká soutěž o vstupenky na módní přehlídku. Záznam z přehlídky přinese počátkem příštího roku Česká televize.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Telefon: 6701 1163, Fax: 6701 1190

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.