EUROTEL : MEZINÁRODNÍ MOBILNÍ PŘÍSTUP K SÍTI INTERNET

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Novinku - službu EUnet Traveller - připravila v lednu pro zákazníky ve spolupráci se společností EUnet, vedoucím evropským poskytovatelem připojení k síti Internet, společnost EuroTel Praha.
EUnet Traveller je unikátní služba , která majitelům mobilních telefonů na celém světě umožňuje připojení k síti Internet. Společnost EUnet v současné době poskytuje úplné spektrum služeb sítě Internet ve 42 zemích světa, ve 29 státech potom prostřednictvím zvláštního přístupového bodu služby EUnet Traveller (mimo jiné Belgie, Bulharsko, Finsko, Francie, Hong Kong, Irsko, Itálie, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Slovensko, Slovinsko, Spojené státy, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko a Velká Británie).

Se službou EUnet Traveller neplatí majitel mobilního telefonu za přístup k síti Internet žádné měsíční poplatky, pouze aktivaci a minutovou sazbu za užívání přístupového bodu a za datové spojení mezi mobilním telefonem a přístupovým bodem. Protože v zemích s přístupovým bodem EUnet Traveller zákazník platí pouze lokální poplatky, můžete při několikaminutovém spojení ušetřit - v porovnání s běžnými mezinárodními tarify - až několik set korun ! S jediným uživatelským jménem a heslem získáte přístup k vlastní E-mailové schránce, WWW stránkám, FTP službě pro přenos datových souborů a diskusním skupinám News ! A nakonec - aktivaci služby EUnet Traveller s běžným poplatkem 300 Kč nabízí EuroTel v lednu zcela zdarma !

Podmínkou pro využívání služby EUnet Traveller je mobilní telefon GSM s datovým rozhraním, aktivovanou SIM kartou s celulárními čísly pro hlas a data, aktivovaný mezinárodní roaming a notebook, případně jiné zařízení a software, umožňující komunikaci se službami sítě Internet.

Služba EUnet Traveller je funkční okamžitě po aktivaci, kterou zákazník může provést telefonicky, faxem nebo dopisem v Oddělení služeb zákazníkům společnosti EuroTel Praha (tel. 02/6701 6701, 0800 1 80011 nebo *11 při volání přímo z mobilního telefonu).

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a US WEST International, součásti US WEST Media Group (NYSE:UMG).


Praha, 07. 01. 1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel. 6701 1163, Fax: 6701 1190

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.