EUROTEL POKRAČUJE V POMOCI MORAVĚ

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha, která při loňských červencových povodních poskytla krizovým štábům a záchranářům stovky mobilních telefonů a na konto Českého červeného kříže převedla finanční prostředky z různých charitativních akcí, pokračuje v pomoci postiženým oblastem Moravy.
V závěru roku 1997 poskytl EuroTel na rekonstrukci základní školy v České Vsi na Jesenicku finanční příspěvek ve výši 3.000.000 Kč. Na pomoc lidem, které povodně poškodily nejvíce, věnoval EuroTel také výtěžek z dražby módních modelů při EuroTel Fashion Show (140.000 Kč) nebo finanční prostředky získané v rámci sbírky mezii zaměstnanci a spolupracovníky společnosti (dalších více než 140.000 Kč).

”Podpora obyvatel a obecních úřadů v oblastech postižených záplavami není jednorázovou záležitostí,” uvádí Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel. ”Na rekonstrukci čeká řada poškozených škol, veřejných budov a zdravotnických zařízení, další finanční prostředky si vyžádá například obnova bytového fondu nebo silničních komunikací. V pomoci nejhůře postiženým obcím a oblastem Moravy proto budeme pokračovat také v letošním roce.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a US WEST International, součásti US WEST Media Group (NYSE:UMG).


Praha, 03.02.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 6701 1163, Fax 6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.