GENERÁLNÍ SPONZOR PROJEKTU “CENY HUDEBNÍ AKADEMIE´97“
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha, největší provozovatel mobilních telefonů v sítích GSM a NMT v České republice, se stala generálním sponzorem projektu “Ceny Hudební akademie´97“. S logem a s produkty společnosti EuroTel se veřejnost může setkat nejen při samotném udílení “Cen hudební akademie´97“, které proběhne v sobotu 07.03.1998 v sále Lucerny nebo při přímém televizním přenosu na TV Nova, ale také například při soutěži, kterou v souvislosti s letošním ročníkem uspořádal pro posluchače Český rozhlas. Navíc: dárek společnosti EuroTel – GO sadu s mobilním telefonem Alcatel One Touch Easy, GO kartou a GO kupónem – získají všichni vítězové v jednotlivých kategoriích !

Společnost EuroTel Praha se v souvislosti s “Cenami Hudební akademie´97“ na domácí hudební scéně neprezentuje poprvé. Například v loňském roce byl EuroTel generálním sponzorem velmi úspěšného hudebního festivalu ET JAM´97 v Praze.

“Zcela v souladu s programovým sloganem “Různé produkty pro různé lidi“ se snažíme podporovat zajímavé projekty v nejrůznějších oborech a oblastech. S logem společnosti EuroTel se proto můžete setkat na koncertech vážné i moderní hudby, v uměleckých galeriích, na výstavách klasické a moderní fotografie, na golfových hřištích či - jako s hlavním partnerem české hokejové reprezentace na hokejových stadionech. Nezapomínáme ani na různé humanitární a obecně prospěšné iniciativy, podporujeme například oblasti Moravy postižené loňskými záplavami, kam jsme rovněž zdarma poskytli více než 500 mobilních telefonů, nebo některé další projekty určené především dětem a mládeži,“ uvádí Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel. “Věřím, že podobně jako další projekty, kterých se účastníme nebo které podporujeme, také ´Ceny Hudební akademie´97“ se pro všechny hudební příznivce v České republice stanou skutečnou událostí.“

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a MediaOne International, společnosti známé rovněž jako US WEST International, součást MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 04.03.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1163, Fax 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.