EUROTEL JAKO PRVNÍ PŘEDSTAVUJE PODROBNÝ DATOVÝ ÚČET NA INTERNETU

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY


Společnost EuroTel Praha jako první v České republice zahájila v pondělí 20.04.1998 provoz nové služby s obchodním názvem Podrobný datový účet, která je určena pro střední a větší firmy - zákazníky s patnácti a více mobilními telefony.
Služba Podrobný datový účet zaručuje okamžitý, bezpečný a velmi pohodlný přístup k účtům za mobilní telefony prostřednictvím veřejné datové sítě Internet. Podrobný datový účet obsahuje jak celkové měsíční vyúčtování, tak souhrnné účty za jednotlivé mobilní telefony a podrobný rozpis hovorů uskutečněných na jednotlivých telefonních číslech. Veškeré údaje jsou přitom neustále k dispozici na Internetu a jejich případnému zneužití brání šifrování přenášených dat a ověření oprávnění přístupu pomocí tzv. certifikátu.
Údaje, které Podrobný datový účet obsahuje, je možné prohlížet na obrazovce počítače. Hlavním přínosem však je, že po přenesení dat na vlastní počítač je možné s nimi dále pracovat. Např. rozúčtovat náklady v účetním systému firmy nebo podle jednotlivých pracovišť, analyzovat uskutečněné hovory, archivovat a graficky zpracovávat údaje...
Se službou Podrobný datový účet odpadá složitá administrativa, údaje jsou kdykoli a ve velmi přehledné podobě k dispozici všem pověřeným pracovníkům !
Pro novou službu potřebujete pouze počítač s připojením na Internet a s WWW prohlížečem (Netscape Communicator 4.x, Netscape Navigator 3.x nebo MS Internet Explorer 4.x.
Jak uvádí analytická společnost The Yankee Group Europe, společnost EuroTel Praha tuto službu nabízí dokonce jako jeden z prvních tří provozovatelů mobilních sítí ve světě.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a MediaOne International, společnosti známé rovněž jako US WEST International, součást MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 20.04. 1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:  
EuroTel Praha, spol. s r.o.  
Iva Taťounová   
Tel.: 02/6701 1163, Fax: 02/6701 1195   

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.