EUROTEL GO + BJÖRK = E.T. JAM ´98

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Podobně jako v loňském roce, také letos bude společnost EuroTel Praha hlavním partnerem letního open-air festivalu s názvem E.T. JAM´98, který se v sobotu 13. června 1998 uskuteční v areálu kempu Džbán.

Hlavní hvězdou festivalu, který vyvrcholí tradičním půlnočním ohňostrojem, bude globální megastar Björk. Vedle ní se představí interpreti jako například Morcheeba, Bim Sherman, Apokalyptica, Senser, Ivan Král, Synergy nebo Bubble Gun. V Levi´s Alternativ Stanu potom vystoupí Flaps, Trosky, Bullerbyne či Banco de Gaia. Celý program odstartuje již v pátek 12. června 1998, a to na mobilním tanečním pódiu Martini Street Dancing v ulicích Prahy. Po celou dobu festivalu budou návštěvníkům Džbánu k dispozici i další atrakce jako Červený drak zone nebo INTERNET On-line room společnosti SPT TELECOM.

Návštěvníci festivalu budou moci v řadě soutěží vyhrát mobilní GO sady od společnosti EuroTel Praha a po celou dobu festivalu si mohou ve speciálním E.T. Mobil-Stanu vyzkoušet služby společnosti EuroTel a zavolat z GO telefonu svým známým.

“Není náhoda, že letošní ročník E.T. JAM spojujeme právě s názvem služby GO,” říká Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel. “Pro E.T JAM, stejně jako pro službu GO jsou charakteristické pojmy jako nezávislost, svoboda a komunikace. GO je služba pro mladé a dynamické lidi. Věřím, že stejně jako vloni, kdy se na E.T.JAMU´97 představila i Sinéad O´Connor, se E.T. JAM ´98 na Džbánu společně s Björk stane skutečnou hudební událostí roku !”
Vstupenky na letošní ročník open-air festivalu E.T. JAM´98 jsou k dispozici v prodejní síti TicketPro, bližší informace k programu a jednotlivým vystupujícím potom na adrese 1015.tlp. cz a samotný průběh E.T. JAM ´98 budete moci shlédnout v přímém přenosu na Internetu na adrese www.etjam.cz!


Praha, dne 04.06.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.