EUROTEL: KOMPLETNÍ ZPRAVODAJSTVÍ O MS V KOPANÉ

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

V souvislosti s nadcházejícím mistrovstvím světa ve Francii připravila společnost EuroTel Praha nejen pro fanoušky fotbalu některé nové, krátkodobé informační služby v rámci služby SMART InfoText určené pro mobilní telefony v síti EuroTel GSM Global.

Nové služby – kompletní zpravodajství z mistrovství světa a tipovací soutěž – budou na mobilních telefonech GSM dostupné v období 10.06.1998 – 20.07.1998. Zpravodajství z mistrovství světa ve Francii bude obsahovat výsledky jednotlivých utkání, termíny zápasů, pořadí ve skupinách, tabulku střelců a sestavy všech účastníků. Informace budou přístupné v českém i anglickém jazyce a – na základě spolupráce časopisu TIME a společnosti NOKIA – prostřednictvím EuroTel GSM a také na Internetu.

Současně se zpravodajstvím bude na mobilních telefonech EuroTel GSM Global probíhat také tipovací soutěž na výsledky vybraných utkání. Vždy deset zákazníků, kteří jako první správně určí a odešlou výsledek zápasu, získá tričko nebo čepici společnosti EuroTel a další tři výherci, vylosovaní po skončení šampionátu, potom GO sadu s mobilním telefonem Alcatel One Touch Easy !

Služba SMART InfoText, kterou společnost EuroTel poskytuje v rámci zkušebního režimu, umožňuje provádět dotazy prostřednictvím formulářů tj. bez znalosti klíčových slov a parametrů pro každou službu. Menu mobilního telefonu si navíc uživatel služby může příslušným způsobem upravit a nejčastěji používané služby nastavit jako samostatné položky.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a MediaOne International, společnosti známé rovněž jako U S WEST International, součást MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, dne 4.06.1998

Corporate Communication Dept.
Pro další informace, prosím, kontaktujte:  
EuroTel Praha, spol. s r.o.  
Iva Taťounová   
Tel.: 02/6701 1163, Fax: 02/6701 1195  

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.