EUROTEL ZAHAJUJE V PŘÍBRAMI

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha dnes v Příbrami slavnostně otevřela novou budovu Oddělení péče o zákazníky. Nové pracoviště bude zákazníkům, majitelům mobilních telefonů v sítích EuroTel Classic a EuroTel GSM Global, poskytovat veškerý servis spojený s vedením účtů, poradenstvím a s vyřizováním případných námětů, připomínek nebo informací.

Navíc, vedle již dobře známých telefonních linek 0800 1 80011 či *11 (přímo z mobilního telefonu) mohou zákazníci využít také speciální GO linku *88, určenou pro podávání specifických informací o předplacené službě GO společnosti EuroTel.

“Důvěra našich zákazníků, jejichž počet neustále roste, nás zavazuje k poskytování nejvyššího standardu služeb, a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu po celý rok. Naše nové působiště v Příbrami jen potvrzuje neustále se zvyšující kvalitu služeb společnosti EuroTel,” sdělil Jamie Macdonald, zastupující výkonný ředitel.

Pro nové pracoviště byla v Příbrami vybrána někdejší budova České pojišťovny, která byla během několika měsíců upravena a zrekonstruována podle projektových a technologických standardů společnosti EuroTel. S novým Oddělením péče o zákazníky, které poskytne uplatnění pro téměř 200 technických a administrativních pracovníků, se EuroTel zařadil k největším zaměstnavatelům v Příbrami a v nejbližším okolí.

”Mezi několika kandidáty jsme Příbram vybrali především pro výhodnou polohu a počet středních škol, které garantují dostatek pracovních sil s odpovídajícím vzděláním a kvalifikací,” vysvětluje Ivan Balcar, ředitel Oddělení péče o zákazníky společnosti EuroTel.

“Jsme více než potěšeni odezvou a podporou, kterých se nám v Příbrami dostalo a jsme pyšní na naše nové zaměstnance, které jsme pro toto nové centrum přijali již na počátku tohoto roku a kteří kvůli školení a povinnostem spojeným s budoucím zaměstnáním museli pravidelně dojíždět do Prahy,”uvádí Ivan Balcar. ”Pobočka v Příbrami není posledním regionálním pracovištěm, které mimo Prahu zřizujeme. Předpokládáme, že budou následovat další v různých městech a regionech České republiky. Pro moderní informační a komunikační technologie ostatně geografická vzdálenost není překážkou,” dodal.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a MediaOne International, společnosti známé rovněž jako U S WEST International, součást MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, dne 16.06.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.