EUROTEL: PARTNEREM CZECH TOP 100

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha – největší provozovatel sítí mobilních telefonů v České republice - se již potřetí stala partnerem vyhlášení nejprestižnějšího žebříčku firem - Czech Top 100.

“Společnost EuroTel si pokládá za čest být partnerem takové prestižní akce, jakou je Czech Top 100, při které se každým rokem vyhlašují výsledky nejlepších společností z hlediska obratu, zisku, růstu společností a jejich rentability. Žebříček Czech Top 100 poskytuje komplexní pohled na časový vývoj základních ekonomických ukazatelů společností v České republice,” uvedla Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel.

Projekt CZECH TOP 100 vznikl z potřeby usnadnění orientace na českém trhu, zejména pak u firem v obchodní a výrobní sféře, a to díky ověřeným ekonomickým informacím o společnostech, které se vyhlášení účastní.

“Považujeme za více než symbolické, že jako největší provozovatel sítí mobilních telefonů v České republice, jsme se v letošním roce umístili mezi prvními 25 nejúspěšnějšími společnostmi, a přitom - jako jediný operátor v ČR – v první stovce nejlepších společností. Toto umístění svědčí o kvalitě služeb poskytovaných společností EuroTel, navíc v době, kdy mobilní komunikace jsou jednou z nejrychleji se rozvíjejících oblastí,” dodala Iva Taťounová.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a MediaOne International, společnosti známé rovněž jako U S WEST International, součást MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, dne 18.06.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.