EUROTEL: ZA MOBIL POUHÝCH 98 V ROCE ´98
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha, která v červenci 1996 jako první nabídla mobilní telefony v digitálním systému GSM 900 a nedávno získala jubilejního, již čtyřsetpadesátitisícího zákazníka, připravila v souvislosti s druhým výročím zahájení provozu sítě EuroTel GSM Global pro veřejnost v celé České republice zajímavé a atraktivní dárky.

Od 20. července až do 13. září ´98 si na všech prodejních místech společnosti EuroTel můžete koupit kvalitní mobilní telefon Siemens S8 se skutečně speciální cenou pouhých 98 Kč !

Mobilní telefon Siemens S8, který pracuje ve standardu GSM 900, vyniká příjemným, ergonomickým tvarem, váží pouhých 180 gramů a poskytuje výkonné a spolehlivé služby s přenosem zvuku ve skutečné hi-fi kvalitě. Ve srovnání s obvyklou cenou přístroje tedy ušetříte celých 5.802 Kč a k novému mobilnímu telefonu si můžete vybrat kterýkoli z dostupných programů služeb, které společnost EuroTel Praha v současné době nabízí, přičemž nejdostupnější získáte již od 295 Kč měsíčně.

“Vedle jedinečné nabídky mobilního telefonu Siemens S8 jsme připravili další překvapení,” doplňuje Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel Praha. “V pátek 24.července 1998 od 17:00 pořádáme na Staroměstském náměstí open-air koncert skupiny Sexy Dancers, na kterém se představí mimo jiné Dan Bárta, Dara Rollins nebo Roman Holý. Vstup bude – pochopitelně – zdarma, protože koncert je naším dalším dárkem k druhým narozeninách sítě EuroTel GSM Global v České republice a zároveň poděkováním všem současným i budoucím zákazníkům společnosti EuroTel.”

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BELL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


 Praha, dne 20.07.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.