EUROTEL OČEKÁVÁ 500.000 ZÁKAZNÍKA

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Jubilejního, již půlmiliontého zákazníka očekává v nejbližších dnech společnost EuroTel Praha, největší provozovatel mobilních telefonů v sítích EuroTel GSM Global a T!P v České republice. “Počty majitelů mobilních telefonů rostou geometrickou řadou a jubilejního, půlmiliontého zákazníka proto očekáváme doslova každým dnem,” prohlašuje Jamie Macdonald, zastupující výkonný ředitel společnosti EuroTel. Jubilejní půlmilióntý zákazník získá od společnost EuroTel výjimečně atraktivní dárek! Exkluzivní pětidenní zájezd do Paříže pro dvě osoby společně s částkou 500.000,- Kč na vánoční nákupy !”

Další zajímavou novinku představí společnost EuroTel Praha již příští týden, v úterý 15.09.1998. Na internetové adrese www.eurotel.cz bude přístupná Generovaná mapa pokrytí České republiky signálem v sítích EuroTel. S pomocí mapy si příslušný objekt (město, vesnici) a oblast můžete velmi snadno vyhledat a okamžitě zjistíte, zda je signál pro Váš mobilní telefon dostupný právě v místech, kde jej potřebujete. Novou služby – Generovanou mapu pokrytí – poskytuje společnost EuroTel jako jediný provozovatel mobilních telefonů v České republice. Pouze pro ilustraci uvádíme, že síť T!P (analogový systém NMT 450) pokrývá v současné době plných 98 % a síť EuroTel GSM Global (digitální systém GSM 900) potom více než 93 % obyvatel České republiky.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, dne 11.09.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:  
EuroTel Praha, spol. s r.o.  
Iva Taťounová   
Tel.: 02/6701 1163, Fax: 02/6701 1195   

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.