EUROTEL A INKASNÍ PLATBY VÁM ŠETŘÍ ČAS I PENÍZE

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Nové tarifní programy T!P 60 a T!P TOP podpořily a rozšířily výhody, které společnost EuroTel Praha poskytuje majitelům účtu s inkasními platbami. Rozhodnete-li se pro inkasní platbu, ušetříte nejen čas, ale i peníze. Například za tarifní program T!P zaplatíte při inkasní platbě pouze 400 Kč (a ušetříte tak 60 Kč měsíčně), program T!P TOP získáte dokonce zcela zdarma a bez jakýchkoli měsíčních poplatků !

Majitelé mobilních telefonů, kteří zvolí inkasní způsob platby, si mohou vybrat mezi platbou bez omezení nebo platbou s limitem, který představuje minimálně 2000 Kč. Pravidelné měsíční účty potom budou sloužit jen pro kontrolu zákazníka. Pouze v případě, že protelefonovaná částka bude vyšší než určený limit, obdrží zákazník účet s příslušným upozorněním a účet může uhradit buď bankovním převodem nebo složenkou.

“Inkasní platbu využívá stále více a více firemních i soukromých zákazníků,” uvádí Jamie Macdonald, pověřený výkonný ředitel společnosti EuroTel Praha. “Majitelé mobilních telefonů využívají inkaso jako moderní a velmi efektivní způsob bezhotovostního platebního styku, který poskytuje plnou kontrolu nad náklady na provoz mobilního telefonu. Inkasní platby šetří čas a – ve spojení například s tarifními programy T!P 60 a T!P TOP – také peníze !”

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, dne 11.09.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.