EUROTEL ENERGY = MOBILNÍ TELEFON ZA 995,- KČ + FOTOAPARÁT ZDARMA
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Nejen moderní mobilní telefon, ale i rozšířené příslušenství a fotoaparát jako dárek mohou získat zákazníci, kteří si od 15.10.1998 zakoupí v prodejnách nebo u partnerů společnosti EuroTel balík s obchodním názvem EuroTel ENERGY.

EuroTel ENERGY obsahuje spolu s moderním mobilním telefonem Philips Diga také stolní nabíječku, doplňkovou baterii 900 mAh a jako dárek – fotoaparát. Přístroj Philips Diga (rozměry 147 x 56 x 19 cm při hmotnosti 179 gramů) poskytuje všechny základní služby a funkce moderního mobilního telefonu v síti GSM, včetně například přidržení hovoru nebo příjmu a vysílání krátkých textových zpráv (SMS). Doplňky jako stolní nabíječka a náhradní baterie pochopitelně prostor pro využití přístroje výrazně rozšiřují.

EuroTel ENERGY ve speciálním balení stojí v případě podání Žádosti o poskytování telekomunikačních služeb spolu s Dodatkem na 24 měsíců – až do vyprodání zásob – pouze 995,- Kč! Takže ve srovnání s obvyklou cenou přístroje Philips Diga (6.900,- Kč) zákazník nejen ušetří peníze, ale dokonce zcela zdarma získá i fotoaparát a další doplňky!

Ceny jsou uvedeny bez DPH.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, dne 15.10.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.