EUROTEL MÁ VÁNOČNÍ HIT = SADA GO HIT !

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Absolutní novinkou společnosti EuroTel je nová sada GO HIT, která je další variací předplacené služby GO a bude v prodeji od 16.11.1998. GO HIT obsahuje spolu s mobilním telefonem Siemens C10 také GO kartu a kupón v hodnotě 500,- Kč a stojí pouze 4.995,- korun !

Nová sada GO HIT obsahuje moderní mobilní telefon Siemens C10, který získáte výhradně u společnosti EuroTel. Stylový malý Siemens C10 váží pouhých 165 gramů a je rozměrově ideální pro nošení v kapse či kabelce. Se standardní baterií je délka hovoru až 5 hodin bez nabíjení. Nabízí jednoduchou volbu čísla z adresáře telefonu a vedle dalších 19 jazyků komunikuje také v češtině. Má dvě univerzální dialogová tlačítka pro snadné listování v menu, pro rychlou volbu z adresáře, SOS funkce a zobrazení zmeškaných hovorů. K jeho dalším přednostem patří zobrazení délky hovorů, podporuje konferenční hovor, signalizaci příchozích hovorů a vyzvánění si můžete zvolit ze 16 melodií.

“EuroTel nabízí zákazníkům nesporně nejlepší hodnotu a nejvyšší kvalitu služeb na trhu. To dokazuje i nová sada GO HIT, která je nejdostupnější nabídkou mezi kompletními sadami předplacených služeb na českém trhu,” říká Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel.

GO HIT je ideálním řešením pro zákazníky, kteří chtějí využít výhod mobilní komunikace, aniž by byli vázáni smlouvou či měsíčními poplatky. Další nespornou výhodou sady GO HIT je to, že částka, která zbývá k provolání se zdarma zobrazuje na displeji přístroje, a tak má zákazník náklady na provoz mobilního telefonu pod okamžitou kontrolou - tuto výhodu nabízí EuroTel jako jediný operátor v České republice.

Sady GO HIT jsou k dostání v obvyklých prodejních místech společnosti EuroTel, kupóny pro jejich nabíjení se prodávají také u čerpacích stanic, v novinových stáncích nebo v prodejnách tabáku.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, dne 3.11.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:  
EuroTel Praha, spol. s r.o.  
Iva Taťounová   
Tel.: 02/6701 1163, Fax: 02/6701 1195  

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.