EUROTEL NABÍZÍ NOVOU SLUŽBU GSM LIMIT = FINANČNÍ ÚSPORA PRO FIRMY A INSTITUCE
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

V rámci nového konceptu služeb Virtuálních privátních sítí (VPS) představuje společnost EuroTel Praha novou službu, která je učena především pro střední a velké firmy.

Firmy a instituce, které používají patnáct a více mobilních telefonů, určitě ocení novou službu společnosti EuroTel Praha s obchodním názvem GSM LIMIT. Novinka, určená pro mobilní telefony v síti EuroTel GSM Global, umožňuje telefonování v rámci uzavřené skupiny s jasnými, přesně definovanými omezeními pro příchozí a odchozí hovory.

Se službou GSM LIMIT se vybrané mobilní telefony například v rámci podniku nebo instituce stávají členem skupiny s určitými uživatelskými omezeními. Na zákazníkovi přitom záleží, pro která omezení se rozhodne. Povoleny mohou být například pouze hovory v rámci skupiny; hovory v rámci skupiny a vnější příchozí hovory bez omezení; nebo všechny hovory (vhodné pro management firmy). Služba GSM LIMIT funguje se všemi mobilními telefony GSM a omezení se vztahují jak na běžné hovory, tak na datové nebo faxové přenosy. Služba, naopak, neomezuje odesílání krátkých textových zpráv (SMS), hovory na Tísňová čísla a spojení se Záznamovou službou či Oddělením péče o zákazníky.

”Služba GSM LIMIT umožňuje plnou kontrolu výdajů za hovory zaměstnanců, a tím výrazně přispívá k nezanedbatelným finančním úsporám,” zdůrazňuje Iva Taťounová, tisková mluvčí EuroTel Praha, spol. s r.o.. ”Omezením odchozích hovorů mimo skupinu může zákazník předejít zneužívání služebního mobilního telefonu pro soukromé účely. Všechna uživatelská práva jsou přesně definována a jednotliví uživatelé je nemohou nijak obejít. S minimálními náklady (aktivační poplatek pro mobilní telefon v rámci skupiny představuje 100,- Kč, měsíční poplatek 30,- Kč a poplatek při změně režimu potom 50,- Kč) tak mohou firmy nebo instituce, které se službu rozhodnou používat, ušetřit na nákladech značné částky,” dodává Iva Taťounová.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).

Praha, dne 3.11.1998

Pro další informace, prosím, kontaktujte:  
EuroTel Praha, spol. s r.o.  
Iva Taťounová   
Tel.: 02/6701 1163, Fax: 02/6701 1195   

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.