EUROTEL ZÍSKAL CENU ZA SVÉ SLUŽBY
T!P TOP = SLUŽBA ROKU 1998

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY


Cenu "Produkt roku 1998" v kategorii služeb, kterou každoročně uděluje časopis Mobil, získal tarifní program T!P TOP společnosti EuroTel.

A proč právě T!P TOP ? "Protože zákazník, který chce telefonovat a být na příjmu, zaplatí vždy pouze to, co skutečně provolá, nemá stálé měsíční poplatky a využívá výhody stále ještě nejvyššího pokrytí signálem T!P. Navíc, volání do hlasové schránky je zdarma," uvádí se ve zdůvodnění redakce časopisu Mobil, která navíc přihlédla i ke způsobu, jakým společnost EuroTel komunikuje se zákazníky, jimž je nový produkt určen.

Spolu s programem T!P TOP byly v kategorii služeb nominovány například služby euroISDN SPT TELECOM, a.s. a Paegas SIM Toolkit.

Ocenění Produkt roku 1998 zahrnovalo ještě další kategorie: kategorii mobilní telefon - Motorola StarTAC 130, kategorii design - vítěz Nokia 8810, kategorii příslušenství - hands free sada Liberty, kategorii office - Ericsson MC16 s mobilním telefonem Ericsson SH 888, kategorii bezdrátový telefon - Siemens Gigaset 2010 a kategorii nákup - Panasonic EG-G600.

Program T!P TOP je prvním a jediným tarifním programem bez paušálního poplatku v České republice! S programem T!P TOP v síti T!P zákazník získá nejen přístup ke všem službám, ale zdarma i řadu doplňkových výhod jako například spojení se Záznamovou schránkou. A pokud používáte mobilní telefony Nokia 540 nebo Nokia 550, můžete - vedle služeb jako nezobrazení čísla volajícímu, přesměrování hovoru nebo konferenční hovory - využít i další funkce, například zobrazení čísla volajícího nebo zobrazení času na displeji přístroje.

,,Cena Služba roku 1998 pro T!P TOP je dalším důkazem, že EuroTel poskytuje českému trhu služby na světové úrovni a tomu odpovídá také nárůst počtu zákazníků. Ocenění si velmi vážíme a zároveň jej vnímáme jako výzvu poskytovat našim zákazníkům i nadále služby nejvyšší kvality za dostupnou cenu," dodává Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel.


Praha, dne 4.11.1998

Corporate Communication Dept.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:  
EuroTel Praha, spol. s r.o.  
Iva Taťounová   
Tel.: 02/6701 1163, Fax: 02/6701 1195   

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.