EUROTEL PŘEDSTAVUJE UNIKÁTNĚ VÝHODNÝ PROGRAM PRO SVÉ ZÁKAZNÍKY - PROGRAM Benefit

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Dne 12. ledna 1999 představila společnost EuroTel Praha, spol. s r.o. nový program s názvem Benefit. S programem Benefit získají zákazníci společnosti EuroTel zcela zdarma zajímavé odměny a výhody, jako například volné minuty, mobilní telefony či dokonce dovolenou ! Benefit od EuroTelu je prvním a jediným programem svého druhu v České republice !

Co je Benefit ?
Program zajímavých odměn a výhod, které nabízí EuroTel svým zákazníkům spolu s dalšími renomovanými českými i zahraničními společnostmi. EuroTel poskytuje Benefit svým GSM Global a T!P zákazníkům zdarma.

Jak je možné získat Benefit ?
Zákazníci EuroTelu jsou připojeni automaticky, jestliže protelefonují nejméně 150 minut během tří měsíců. Zákazník získá bonusové body hned při připojení k programu Benefit, a potom každých šest měsíců. Dále stačí pouze telefonovat, protože za každých třicet korun využitých služeb získává zákazník EuroTelu další bod.

 Všichni účastníci programu obdrží čtvrtletně individuální výpis spolu s počtem bodů, které v příslušném období získali. Podle počtu bodů si zákazník může některou z nabízených odměn nebo výhod vybrat okamžitě nebo později, kdy získá větší počet bodů a tím i hodnotnější odměnu.

Co s programem Benefit zákazník EuroTelu získá ?
V rámci kategorie odměn poskytovaných společností EuroTel, tzv. Benefit od EuroTelu, může zákazník body, které získá, vyměnit například za minuty zdarma nebo třeba za nový mobilní telefon ! Další kategorie – odměny z oblasti cestovního ruchu, tzv. Benefit na cestách, – nabízí zájezdy s Čedokem a British Airways, jízdenky na mezinárodní vlaky, ubytování v hotelové síti Marriot, víkendové cesty za dobrodružstvím či poukázky na benzín u čerpacích stanic společnosti Benzina. A nakonec – v rámci kategorie odměn pro lepší využívání volného času, tzv. Benefit pro volný čas, můžete získat vstupenky na koncerty a do divadla od TicketPro, MC, CD a videokazety od vydavatelství Bonton, sportovní vybavení, včetně poukázek na squash, nebo například večeři v některé z vybraných restaurací. Výběr odměny je pouze na zákazníkovi a na počtu jím získaných bodů.

 ”Bonton, který je v oblasti zábavního průmyslu známou společností, je potěšen účastí v programu Benefit společnosti EuroTel a zároveň garantuje vysokou kvalitu tohoto programu,” sdělil René Buřič, marketingový ředitel společnosti Bonton.

”Věříme, že program Benefit bude mezi zákazníky společnosti EuroTel velmi populární, a proto jsme se k Benefitu připojili svojí nabídkou pro léto ´99,” zdůraznil Jiří Hrabovský, tiskový mluvčí cestovní kanceláře Čedok.

”Z celého světa znám mnoho systémů věrnostních programů pro zákazníky, ale Benefit patří k jedněm z nejzajímavějších. Zákazníci EuroTelu se proto mají rozhodně na co těšit,” uvádí Steve Maselko, marketingový ředitel hotelové sítě Marriot.

”S programem Benefit chceme všem věrným zákazníkům poděkovat za jejich důvěru a přízeň,” uvádí Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel Praha. ”Všechno, co děláme, děláme pro naše zákazníky. V souladu se sloganem ´Více ze života´ proto chceme zákazníkům poskytovat nejen kvalitní, spolehlivé a cenově výhodné produkty nebo služby, ale i novou hodnotu v podobě různých odměn a výhod, které mohou využít v soukromí, při cestování nebo ve volném čase. Všichni majitelé mobilních telefonů EuroTel se mohou stát členy exkluzivního klubu a získat tak zdarma řadu zajímavých a velmi atraktivních výhod. Odhadujeme, že se k programu Benefit připojí až sedmdesát procent zákazníků EuroTelu,” dodává Iva Taťounová.

Při přípravě programu Benefit využila společnost EuroTel zkušeností mnoha zahraničních partnerů, především telekomunikačních společností ze Spojených států amerických. Na zajištění programu spolupracuje s řadou dalších partnerů, renomovaných domácích a zahraničních společností, jejichž produkty nebo služby si mohou účastníci programu vybrat jako odměnu.



EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, dne 12.01.1999


Pro další informace, prosím, kontaktujte:  
EuroTel Praha, spol. s r.o.  
Iva Taťounová   
Tel.: 02/6701 1163, Fax: 02/6701 1195  

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.