EuroTel GO HIT + SuperSound = CENY HUDEBNÍ AKADEMIE´98
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha se již podruhé stala hlavním partnerem prestižního projektu Ceny Hudební akademie´98. S logem a produkty společnosti EuroTel bude spojen ceremoniál udílení Cen Hudební akademie´98, který se uskuteční dne 06.03.1999 ve Veletržním paláci v Praze a který bude v přímém přenosu přenášet TV NOVA. Výherci všech kategorií získají vedle Ceny Hudební akademie také praktický dar od společnosti EuroTel, a to v podobě sady GO HIT, která obsahuje mobilní telefon Siemens C10 !

A proč právě EuroTel? Jedná se o spojení jedné z nejsilnějších a nejprestižnějších společností s nejprestižnější hudební událostí roku v České republice. "Pro největší hudební akci roku jsme hledali silného a kvalitního partnera. Naším cílem bylo vytvořit trvalé spojení kvality českých hudebních interpretů s kvalitním produktem partnerské společnosti. Synonymem Cen Hudební akademie a EuroTelu je komunikace na nejvyšší úrovni kvality," uvedl Michal Horáček, předseda Akademie.

Kvalitní hudba, která má kvalitní zvuk, je od ledna letošního roku navíc synonymem nejmodernější digitální technologie s názvem SuperSound. EuroTel je prvním a jediným operátorem v České republice, který prostřednictvím technologie SuperSound svým zákazníkům poskytuje ještě vyšší kvalitu zvuku při telefonování v síti EuroTel GSM Global. Technologii SuperSound, kterou mohou využívat zákazníci pouze v několika málo zemích světa, EuroTel nabízí jako novou výhodu a hodnotu svým zákazníkům zdarma.

Hudba patří k již tradičním sponzorským aktivitám společnosti EuroTel. Díky EuroTelu zavítaly do České republiky takové skupiny jako jsou The Rolling Stones či Erasure, koncertovaly zde také zpěvačky Sinéad O´Conner a Björk. Velmi populárním se stal již tradiční letní festival E.T. JAM na Džbáně. Další, podobně zajímavé a atraktivní projekty z oblasti hudby připravuje EuroTel také pro letošní rok, přičemž Ceny Hudební akademie ´98 jsou právě prvním z nich!

"Vše co děláme, děláme pro naše zákazníky. V souladu se sloganem ´Více ze života´ však nezapomínáme ani na zájmy a volný čas zákazníků. Proto jsme pro zákazníky připravili jedinečný věrnostní program Benefit, díky němuž mohou zdarma získat řadu odměn, mj. i nahrávky vítězů jednotlivých kategorií výročních Cen Hudební akademie." uvádí Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel Praha. "Při oficiálním vyhlašování Cen Hudební akademie´98 se ve Veletržním paláci setkají ti, kteří představují absolutní špičku ve svém oboru - tedy nejlepší domácí hudební skupiny a interpreti roku 1998 a společnost EuroTel, poskytující nejkvalitnější služby v mobilní telekomunikační oblasti."

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 02.02.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.