EUROTEL NABÍZÍ GO SMS
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha nabízí od 17.února 1999 službu odesílání Krátkých textových zpráv – GO SMS všem svým zákazníkům, kteří používají předplacenou službu GO.

Stávající GO zákazníci nemusí službu aktivovat, protože GO SMS je aktivováno automaticky a bez poplatku. Zákazníci, kteří si zakoupí službu GO po 17.únoru, mají službu GO SMS k dispozici také automaticky, a to po nabití GO karty.

Jednou z mnoha výhod služby GO je, že si zákazník může kdykoliv a zdarma zkontrolovat zbývající částku pro volání přímo na displeji mobilního telefonu. Po odeslání GO SMS zprávy se aktualizovaný stav kreditu na displeji objeví během cca 15 minut. Další unikátní výhodou je že, zákazník služby GO navíc obdrží textovou zprávu o odečtení částky ze zbývajícího kreditu za odeslané SMS.

GO zákazníci nyní také mohou v plném rozsahu využívat informačních služeb společnosti EuroTel, jako například: GSM InfoText, SMS Reminder a SMS Plus. Ceny za tyto služby se řídí podle platného ceníku služeb.

GO SMS zprávy je možné odesílat jak v rámci sítě GSM společnosti EuroTel, tak zákazníkům jiných operátorů, včetně zahraničních.

Cena jedné odeslané GO SMS není ovlivněna vzdáleností ani typem operátora, do jehož sítě GO SMS směřuje. Cena jedné GO SMS zprávy je 3,30,- Kč včetně DPH.

EuroTel Praha spol. s r.o., je společným podnikem SPT Telecom, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE: BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE: UMG).


V Praze 16. února 1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.