EUROTEL MEZI 10 NEJOBDIVOVANĚJŠÍMI FIRMAMI
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

EuroTel Praha, vedoucí a největší operátor sítí mobilních telefonů v České republice, byl vyhodnocen jako jeden z deseti nejobdivovanějších společností v České republice bez ohledu na oborové zařazení.

EuroTel je vedoucí společností poskytující českému trhu služby na světové úrovni a tomu odpovídá také nárůst počtu zákazníků. V souvislosti s vysokou poptávkou po službách společnosti EuroTel zahájil EuroTel od ledna prodej služby GO s dalším předčíslím, tentokrát 0606. Na počátku ledna dosáhl celkový počet zákazníků společnosti EuroTel rekordních 600.000.

Na pět tisíc manažerů, ekonomických odborníků a analytiků hodnotilo 548 společností z 20 oborových skupin. Kritérii pro hodnocení byl mimo jiné i vztah společnosti k životnímu prostředí, inovační schopnost, kvalita výrobků a služeb nebo kvalita managementu.

Výčet 100 obdivovaných firem ČR vznikl tzv. váženým průměrem klasifikace vybraných 10 firem z každého odvětví, kdy bylo z každého odvětví do žebříčku “prvních sto” zařazeno prvních 5 firem s nejvyšším ohodnocením.

“Společnost EuroTel si pokládá za čest, že se ocitla ve společnosti takových firem jako je ŠKODA AUTO, a.s., FISCHER, s.r.o. či ČSOB,” uvedla Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel. “Považujeme za více než symbolické, že jako největší provozovatel sítí mobilních telefonů v České republice jsme se umístili mezi prvními deseti nejobdivovanějšími společnostmi. Toto umístění svědčí o kvalitě služeb poskytovaných společností EuroTel, navíc v době, kdy mobilní komunikace jsou jednou z nejrychleji se rozvíjejících oblastí,” dodala Iva Taťounová.

”Stejně jako v minulých letech budeme zákazníkům nabízet nejnovější a nejkvalitnější služby s výhodnou cenou,” zdůraznil Ed Kingman, generální ředitel společnosti EuroTel. “Jako první a jediný operátor v České republice nabídneme svým zákazníkům unikátní službu CNN Mobile! Navíc je EuroTel jediným operátorem v České republice, který nabízí svým zákazníkům SuperSound - ještě vyšší kvalitu zvuku při telefonování v sítí EuroTel GSM Global, založenou na použití nejnovějších GSM technologií.”

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 25.02.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.