GO kupóny EuroTelu nyní také na pobočkách České pošty
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Od dubna 1999 si budou moci uživatelé předplacených služeb EuroTel GO zakoupit dobíjecí GO kupony také na vybraných pobočkách České pošty. EuroTel je tak prvním operátorem mobilních telefonů v České republice, jehož produkty lze nalézt také na pobočkách České pošty. V první fázi budou GO kupony společnosti EuroTel k dostání na více než 500 pobočkách České pošty.

29.3.1999 uzavřela společnost EuroTel Praha smlouvu o obchodní spolupráci s Českou poštou. Na základě této smlouvy budou realizovány dodávky GO kuponů společnosti EuroTel na prodejní místa jednotlivých poboček České pošty.

Z telekomunikačních produktů bylo dosud možné na pobočkách České pošty zakoupit jen telefonní karty SPT Telecom. Ze strany EuroTelu i České pošty jde tedy o logický krok při rozšiřování nabídky produktů a služeb svým zákazníkům.

“Věříme, že naši zákazníci ocení rozšíření sítě prodejních míst a tím zvýšení možnosti zakoupení GO kuponů,” uvedla v této souvislosti Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel.

V současnosti je tedy GO kupony společnosti EuroTel možné zakoupit na více než 1300 prodejních místech v celé České republice, zejména ve značkových prodejnách a u autorizovaných dealerů společnosti EuroTel, u čerpacích stanic, v novinových stáncích, v prodejnách tabáku a nyní také na pobočkách České pošty.

Česká pošta disponuje prodejní sítí cca 1.200 nejvýznamnějších poboček na celém území České republiky (pozn. celkový počet poboček je 3.400), přičemž v první fázi budou GO kupony společnosti EuroTel k dispozici na více než 500 místech. V průběhu letošního roku budou prodejní místa dle přání a požadavků zákazníků dále rozšiřována až na všech 1.200 nejvýznamnějších poboček České pošty.

“Rozšířením prodejních míst o pobočky České pošty jsme se zase o něco více přiblížili našim zákazníkům a také zákazníci EuroTelu získávají výhody této služby přímo v místě svého bydliště,” dodala Iva Taťounová.

Obě společnosti se závěrem shodly, že uzavření této smlouvy o prodeji GO kuponů je jen prvním krokem pro daleko širší vzájemně výhodnou spolupráci v následujícím období.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 06.04.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.