EuroTel generálním partnerem veletrhu ITC ´99

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha se stala generálním partnerem veletrhu Informačních Technologií a Komunikací - ITC ´99. Veletrh ITC ´99 se uskuteční ve dnech 14. – 16. dubna na pražském Výstavišti.

 Expozice společnosti EuroTel bude umístěna na ploše 225 m2 v pravém křídle Průmyslového paláce. Návštěvníci budou mít možnost účastnit se zajímavých soutěží, odborných prezentací a shlédnout bohatý doprovodný program.

Na expozici EuroTel budou představeny zejména následující služby: GSM InfoText (profesionální i všeobecné informace dostupné kdykoliv a kdekoliv na mobilním telefonu EuroTel - Mobilní diář, Denní zpravodajství, Ekonomika a podnikání, Cestování a doprava, Kulturní přehled – Praha), SMS Reminder (Automatický příjem informací ze služeb GSM InfoText, Informace ve zvolený čas, Informace pravidelně každý den, týden nebo měsíc) a SMS Plus (Odesílání SMS na FAX, Odesílání SMS na e-mail, Odesílání SMS na pager, Odeslání hlavičkového faxu Vaší firmy - FAX logo).

Dále se návštěvníci budou moci blíže seznámit s technologií SuperSound, která využívá pokročilou kódovací technologii EFR (Enhanced Full Rate) umožňující zřetelnější přenos konverzace. EuroTel je prvním a jediným operátorem v České republice, který SuperSound kvalitu přenosu hovorů poskytuje a nabízí využití této technologie všem uživatelům sítě EuroTel GSM Global zcela zdarma.

Z dalších služeb a produktů návštěvníky jistě upoutá nová sada GO STAR s jedinečným mobilním telefonem Philips Savvy, kterou EuroTel představil 6. dubna 1999 jako první operátor sítí mobilních telefonů na světě. Česká republika se tak díky společnosti EuroTel stala první zemí na světě, kde mohou majitelé mobilních telefonů zasílat obrazové textové zprávy a objevovat tak nový rozměr komunikace - beze slov, prostřednictvím obrázků. Sada GO STAR totiž obsahuje první mobilní telefon s obrazovými SMS zprávami – “GO SMAJLÍKY”. Všem zákazníkům, kteří používají předplacenou službu GO, navíc EuroTel nabízí službu GO SMS, neboli odesílání Krátkých textových zpráv. GO zákazníci tak mohou v plném rozsahu využívat informačních služeb společnosti EuroTel, jako například již míněných GSM InfoText, SMS Reminder a SMS Plus.

Na stánku EuroTel se zákazníci mohou také informovat, jak mohou ušetřit správnou volbou měsíčního programu služeb v kombinaci se službami Víkend, Týden a Inkaso z účtu.

“Kvalita pokrytí a především kvalita hovorů je konkurenční výhodou EuroTelu a prvenství společnosti EuroTel na trhu jen dokazuje, že zákazníci kvalitu upřednostňují. A právě vysoký zájem zákazníků nás zavazuje k poskytování nejkvalitnějších služeb s nejvýhodnějším poměrem k ceně,” uvedla v této souvislosti Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel. “Jsem si jista, že kvalitní služby společnosti EuroTel – a nejen ty, které budou na veletrhu ITC ´99 prezentovány - zákazníci jistě ocení,” dodala Iva Taťounová.

Veletržní hodiny ITC ´99 : 10°° - 18°° hod.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 07.04.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.