EUROTEL SNIŽUJE CENY MOBILNÍCH TELEFONŮ GO
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

S cílem ještě více zpřístupnit mobilní komunikace zákazníkům snižuje s platností od 15. dubna 1999 společnost EuroTel Praha ceny sad mobilních telefonů s předplacenou službou GO. Při nákupu mobilního telefonu GO tak zákazníci mohou ušetřit až tisíc korun.

Od 15. dubna snižuje EuroTel ceny u následujících GO sad:
Typ sady GO ... Obsah sady GO ... Původní cena ... Nová cena od 15.4.1999 ... Cenový rozdíl
GO HIT... mobilní telefon Siemens C10, GO karta, GO kupón v hodnotě 500,- Kč ... 4.995,- Kč ... 4.495,- Kč ... 500,- Kč
GO PRO ... mobilní telefon Nokia 3110, GO karta, GO kupón v hodnotě 1000,- Kč ... 6.995,- Kč ... 5.995,- Kč ... 1.000,- Kč
GO STAR ... mobilní telefon Philips Savvy, GO karta, GO kupón v hodnotě 500,- Kč ... 7.995,- Kč ... 6.995,- Kč ... 1.000,- Kč

Všechny ceny mobilních telefonů jsou uvedeny včetně DPH !

Od 1. dubna navíc společnost EuroTel prodloužila dobu platnosti předplacených GO karet ze 6 na 18 měsíců. Pro zákazníky to znamená, že po nabití GO karty prostřednictvím GO kupónu zůstává mobilní telefon funkční po dobu celých 18 měsíců! Po vyčerpání limitu zůstává mobilní telefon aktivní pro příchozí hovory a pro hovory na tzv. tísňová čísla. V praxi to znamená, že průměrné měsíční náklady na mobilní telefon EuroTel GO činí pouhých 27,70 Kč. Denní provoz mobilního telefonu EuroTel GO tedy přijde na pouhých 90 haléřů denně!

Jednou z mnoha výhod služby GO je, že si zákazník může kdykoliv a zdarma zkontrolovat zbývající částku pro volání přímo na displeji mobilního telefonu. Majitelé mobilních telefonů GO mohou navíc od poloviny února letošního roku využívat služby odesílání Krátkých textových zpráv – GO SMS. Po odeslání GO SMS zprávy se aktualizovaný stav kreditu na displeji objeví během cca 15 minut. Další unikátní výhodou je že, zákazník služby GO navíc obdrží textovou zprávu o výši odečtené částky ze zbývajícího kreditu za odeslané SMS. GO SMS zprávy je možné odesílat jak v rámci sítě GSM společnosti EuroTel, tak zákazníkům jiných operátorů, včetně zahraničních.

Díky službě GO SMS mohou také GO zákazníci v plném rozsahu využívat informačních služeb společnosti EuroTel, jako například: GSM InfoText, SMS Reminder a SMS Plus.

Navíc, prostřednictvím SMS brány na Internetové stránce společnosti EuroTel (www.eurotel.cz), mohou zákazníci zasílat SMS zprávy zdarma!

„EuroTel nabízí zákazníkům nesporně nejlepší hodnotu a nejvyšší kvalitu služeb na trhu. Důkazem toho je i konkurenční výhoda prodloužení lhůty platnosti GO karet na trojnásobek původní lhůty, tedy 18 měsíců,“ řekl Ed Kingman, generální ředitel společnosti EuroTel Praha.


EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 14.04.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.