EuroTel představuje světovou novinku GO FELICIA

HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

EuroTel a Škoda Auto, dvě nejpřednější společnosti v oboru mobilních komunikací a automobilového průmyslu, spojily své produkty v jediný – GO FELICIA

Od 26. dubna 1999 EuroTel Praha společně se ŠKODA AUTO a.s. uvádí na trh produkt GO FELICIA. EuroTel tak jako první na světě představuje předplacenou službu v analogové síti T!P (systém NMT 450)! GO FELICIA je první předplacenou službou na světě na bázi systému NMT 450. Služba je implementována pomocí nejnovější technologie IN (Intelligent Network). Praktickým výsledkem takto poskytované služby je to, že při nákupu jakéhokoliv modelu Škody Felicia získáte automaticky mobilní telefon. Neplatíte žádné měsíční poplatky, nedostáváte žádné účty, nevyplňujete žádné formuláře ani nepodepisujete smlouvu. Prostě jezdíte a telefonujete.

Nová sada s obchodním názvem GO FELICIA obsahuje mobilní telefon Nokia 540b v modrošedé barvě s příslušenstvím, nejvýkonnější baterii Li-Ion 1500 mAh, lehkou sadu “Hands Free” pro bezpečnou jízdu, GO kupón v hodnotě 500,- Kč a informační materiály. Od 26. dubna až do konce července bude produkt GO FELICIA součástí standardní výbavy vozů GO FELICIA, které budou uvedeny na trh společností Škoda Auto a.s. Cena nové sady GO FELICIA je součástí speciální nabídky vozů Felicia, Felicia Combi, Felicia Vanplus a Pickup. Půjde vždy o modely roku 1999 s motorem 1,3 litru a výkonem 50 kW v kompletní škále dvanácti barev. Součástí nabídky je také mimořádný GO FELICIA LEASING od společnosti ŠKOFIN.

Služba a její fungování je identická se systémem služby GO v síti EuroTel GSM Global. Jediným rozdílem je, že neumožňuje využívat služby SMS. Zákazník je informován o výši kreditu pomocí hlasového informačního systému. Dobíjení mobilního telefonu GO FELICIA je možné pomocí stávajících kupónů GO, které jsou k dostání na tisících prodejních míst  po celé České republice. Platnost GO kupónu byla pro všechny telefony GO prodloužena na dobu 18 měsíců.

Tarify služby GO FELICIA jsou přitom až o 50% levnější než u ostatních GO produktů!

Pevná linka:  špička - 7.70 Kč, mimo špičku - 5.50 Kč
EuroTel:  špička - 3.30 Kč, mimo špičku - 3.30 Kč

“Je to další světové prvenství EuroTelu! EuroTel tak opakovaně prokazuje, že patří mezi přední operátory nejen v České republice, ale i na světovém trhu mobilních komunikací,” uvedl v této souvislosti Steve Langkamp, výkonný ředitel společnosti EuroTel pro prodej a marketing. “Nedávno jsme představili první mobilní telefon na světě s obrazovými textovými zprávami - GO STAR - a nyní první předplacenou službu na světě v analogové síti - GO FELICIA,” dodal Steve Langkamp. “Jsme potěšeni, že na vzniku tak výjimečné nabídky jsme spolupracovali s tak prestižním partnerem jako je Škoda Auto.”

“Nabídka sady GO FELICIA vychází z naší trvalé snahy uspokojovat individuální potřeby zákazníků,” zdůraznila Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti.

Produkt GO FELICIA byl vyvinut exkluzivně pro společnost ŠKODA AUTO a.s. a pro síť jejich dealerů. Proto nebude tento produkt distribuován a prodáván v síti značkových prodejen EuroTel ani u autorizovaných dealerů společnosti EuroTel. Prodejny EuroTel budou zajišťovat poradenskou a servisní činnost.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 23.04.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.