EUROTEL CZECH TOUR 1999
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

EuroTel, největší provozovatel sítě mobilních telefonů v České republice, zásadním způsobem vstoupil na českou golfovou scénu již v roce 1997. Nový projekt, který se v letošním roce EuroTel rozhodl podpořit – EuroTel Czech Tour, bude nejen skvělou příležitostí pro měření sil mezi profesionálními i amatérskými golfisty, ale i další akcí pro zviditelnění golfu jako sportu, který už dávno není určen jen pro “horních deset tisíc”.

Na stále více rostoucí zájem české veřejnosti o golf odpovídá EuroTel přípravou a organizací jedné z nejvýznamnějších a nejprestižnějších akcí nové sezóny – EuroTel Czech Tour 1999. Půjde v podstatě o sérii turnajů profesionálů i amatérů, která vyvrcholí v řijnu letošního roku v Karlových Varech.

V turnaji se střetnou profesionálové, pokročilí amatéři, amatéři a V.I.P. Jeho součástí budou i akce jako např. soutěže v patování, golfová klinika, poradenská činnost pro začínající hráče, výuka začínajících i pokročilých hráčů po celou dobu golfové sezóny či společenský program.

Hrací dny budou vždy od soboty do pondělí, a to v následujících termínech :
Ostrava 1. - 3. 5. 1999
Karlovy Vary 15. - 17. 5. 1999
Karlštejn 26. - 28. 6. 1999
Mariánské Lázně   3. - 5.7.1999

Finále amaterské série EuroTel Czech Tour 1999 proběhne 2. – 3.10.1999 v Karlových Varech a tečkou za celým turnajem se stane galavečer s vyhlášením EuroTel TOP TEAM 2000. Nebude pochopitelně chybět ani vyhlášení nejlepších golfistů roku 1999 a promítnutí filmu z turnajů letošního roku.

EuroTel není na golfové scéně nováčkem. Role, kterou hraje například v rámci podpory mládežnického golfu je pro další popularizaci tohoto sportu v České republice velmi podstatná. Například “ Dětská Tour 1999” , která představuje šest základních turnajů plus finále je pokračováním aktivit EuroTelu v letošním roce a navazuje na úspěch této tour z loňského roku, kdy se tato série setkala s obrovským ohlasem golfové veřejnosti.

“Golf a jeho současná situace je podobná té, ve které byl na počátku svého působení v České republice EuroTel. Naší snahou bylo a je umožnit koupi mobilního telefonu co největšímu počtu lidí. O totéž se budeme snažit i v případě golfu – zbavit jej mýtu ”sportu pro horních deset tisíc” a umožnit tak požitek z této fantastické hry co nejširšímu spektru zájemců,” dodává Iva Taťounová.

EuroTel má i nadále na paměti především kvalitní “aktivní odpočinek” zkušené i začínající golfové veřejnosti při zachování nezbytné společenské a sportovní úrovně. S tímto záměrem souvisí i další popularizace golfu jako sportu, který má před sebou v podmínkách České republiky nepochybně velkou budoucnost.

Veškeré tyto aktivity EuroTelu jsou řešeny ve spolupráci s ČGF a s PGAC.


EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).

Praha, 26.04.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.