EUROTEL PŘEKROČIL POČET 700.000 ZÁKAZNÍKŮ
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY


Je to pouze několik měsíců, co společnost EuroTel přivítala svého půlmiliontého zákazníka, přesněji řečeno zákaznici, která si vedle nového mobilního telefonu odnesla ještě půl milionu korun a atraktivní zájezd do Paříže. Do dnešního dne přibylo již dalších 200.000 uživatelů mobilních telefonů EuroTel, a to včetně jubilejního sedmistého tisícího zákazníka. EuroTel i nadále získává více než 1.000 zákazníků každý den.

„EuroTel je i nadále nejrychleji se vyvíjející český operátor, neboť zákazníci poznají, že EuroTel nabízí nejvyšší kvalitu služeb za příznivé ceny. A to nás samozřejmě zavazuje i nadále poskytovat nejvyšší kvalitu a přidanou hodnotu v České republice,“ uvádí Ed Kingman, generální ředitel společnosti EuroTel.

„Důvody popularity společnosti EuroTel jsou jednoduché: pouze EuroTel poskytuje výjimečnou kvalitu služby SuperSound, jediný program s nulovým měsíčním paušálním poplatkem v České republice, jedině s EuroTelem mohou zákazníci o víkendu volat za 1,- Kč a pouze uživatelé předplacené služby GO mají výhodu neustálé kontroly nákladů,“ zdůrazňuje Alexander Winkler, zástupce generálního ředitele.

EuroTel důsledně využívá poznatků posledního vývoje z oblasti informačních technologií a mobilních komunikací tak, aby mohl jako první svým zákazníkům nabízet nové služby. Z poslední doby je to například v České republice bezkonkurenční služba SuperSound, která poskytuje zdokonalenou kvalitu přenosu, či sada GO STAR, která obsahuje první mobilní telefon s obrazovými SMS zprávami - „GO SMAJLÍKY“. Unikátem je také interaktivní napojení mobilního telefonu EuroTel na teletext, které již bylo předvedeno odborníkům a  jehož běžné využití bude zahájeno v brzké době.

„Víme, že služby, ve kterých má EuroTel republikové, evropské nebo dokonce světové prvenství, jsou naší konkurenční výhodou. Můžeme ujistit své zákazníky, že i nadále hodláme takové služby rozvíjet, že se i nadále budeme zabývat individuálními potřebami našich klientů a že i nadále uděláme maximum pro jejich spokojenost,“ zdůraznil Steve Langkamp, výkonný ředitel pro prodej a marketing.

EuroTel Praha, spol. s r. o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).

Praha, 20.05.1999


Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.