JEDINÝ MOBILNÍ OPERÁTOR V PRVNÍ DVACÍTCE ŽEBŘÍČKU CZECH TOP 100
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel Praha se  krátce po získání prestižní certifikace kvality ISO 9001 dočkala dalšího významného ocenění, tentokrát v žebříčku nejvýznamnějších českých firem CZECH TOP 100 za rok 1998, kde v celkovém hodnocení obsadila dvacáté místo v konkurenci dalších více než osmi set firem.

Kromě celkového pořadí byla vyhodnocena řada dalších kategorií a ve všech společnost EuroTel zaujímá čelní místa. V hodnocení podle oborového členění, v kategorii telekomunikačních a poštovních služeb je to místo druhé hned po společnosti SPT Telecom, v celkovém hodnocení regionu Praha zaujímá EuroTel, opět jako jediný operátor v oblasti mobilních komunikací, místo v první desítce. V kategorii největšího čistého zisku obsadil EuroTel čtvrté místo, v kategorii největšího růstu zisku dokonce místo druhé.

“Ocenění, kterých se nám dostalo, jsou důkazem spolehlivosti našich služeb, ale především důvěry našich zákazníků,” uvedl k vyhlášení žebříčků CZECH TOP 100 za rok 1998 generální ředitel společnosti EuroTel, Ed Kingman.

Slavnostní vyhlášení již pátého ročníku žebříčků nejvýznamnějších českých firem CZECH TOP 100 se konalo 16. června 1999 v Trojském zámečku v Praze a kromě představitelů nejúspěšnějších společností se ho zúčastnil předseda vlády České republiky, což svědčí o prestiži a důležitosti tohoto hodnocení firem.

“Jsme hrdí na vedoucí postavení společnosti EuroTel na trhu v České republice. Za skvělým umístěním ovšem musíme vidět nezměřitelné množství práce, elánu a nadšení všech zaměstnanců EuroTelu. Naše úspěchy nás zavazují a my jsme připraveni i nadále poskytovat světovou kvalitu za dostupné ceny,” dodal Ed Kingman.


EuroTel Praha, spol. s r. o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).



Praha,18.06.1999


Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.