SUPERSOUND MŮŽETE ZAŽÍT I S GO !
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

EuroTel má náskok v nabídce GO Roamingu


EuroTel svým zákazníkům nabízí množství typů předplacených sad GO: GO HIT s mobilním telefonem Siemens C10, GO FUN s telefonem Alcatel One Touch Max, GO STAR s telefonem Philips Savvy, který jako první mobilní telefon na světě umí posílat obrázkové textové zprávy. Mobilní telefon EuroTel GO přitom získáte již od 4.995,- Kč včetně DPH!

Od 1. července EuroTel nabízí novou sadu GO STYL s mobilním telefonem Ericsson GF 768. GO STYL je další z předplacených sad v ČR, se kterou mohou GO zákazníci využívat výhod služby SuperSound, a navíc ZDARMA. Se službou SuperSound, kterou poskytuje EuroTel jako jediný operátor v ČR, získáte nejčistší zvuk Vašich hovorů na mobilních telefonech. Nová sada GO STYL obsahuje stylový mobilní telefon Ericsson GF 768. Tento maličký a lehký mobilní telefon je k dispozici ve čtyřech veselých barvách - žluté, červené, modré a zelené a do paměti je možné uložit až 99 čísel. GO STYL má velmi atraktivní design a mnoho dalších výhod jako jsou hodiny či budík.

České i světové konkurenční operátory EuroTel předběhl svou nabídkou GO Roamingu – volání ze zahraničí v rámci předplacených služeb. "EuroTel nabízí zákazníkům nesporně nejvyšší kvalitu služeb na trhu. Důkazem toho je i konkurenční výhoda v délce platnosti GO karet i unikátní SuperSound. Prostřednictvím služby GO Roaming, která již v rámci zkušebního provozu zaznamenává obrovský ohlas, jsme opět potvrdili naši technologickou vyspělost a vstřícný přístup k potřebám našich zákazníků. Díky službě GO Roaming mohou totiž také GO zákazníci, a to jako jediní uživatelé předplacených služeb v ČR, využít svých mobilních telefonů při volání ze zahraničí,” uvedla Iva Taťounová, tisková mluvčí společnosti EuroTel.

Zkušební provoz služby GO Roaming je přístupný všem GO zákazníkům společnosti EuroTel. EuroTel je prvním operátorem na světě, který GO Roaming, založený na specifické technologii, začal používat, a byl proto osloven operátory z celého světa, zda by se s nimi mohl podělit o výsledky testovacího provozu GO Roamingu. Službu GO Roaming EuroTel již úspěšně vyzkoušel v 17 evropských zemích a v mnoha dalších testování proběhne během zkušebního testovacího provozu. Právě zkušební provoz ukáže možnosti dalších zlepšení.


EuroTel Praha, spol. s r. o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha, 01.07.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte :
EuroTel Praha, spol. s r.o.,
Iva Taťounová
Tel.: 02/6701 1193, Fax: 02/6701 1195

Copyright EuroTel Praha spol. s r. o.