EUROTEL I NADÁLE BEZCHYBNĚ PLNÍ LICENČNÍ PODMÍNKY
HOME | TISKOVÉ ZPRÁVY

Společnost EuroTel, vedoucí provozovatel sítí mobilních telefonů v České republice, obdržela 6. srpna od Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) souhlasné stanovisko ke zprávě o plnění podmínek stanovených pro rozvoj a provozování své GSM sítě za období do 30. června 1999. EuroTel o tom byl informován vrchním ředitelem ČTÚ Ing. Davidem Stádníkem.

“Vysoká kvalita naší sítě a bezproblémové plnění licenčních podmínek samozřejmě patří k prioritám naší společnosti. Troufám si dokonce říci, že skutečné tempo a dynamika rozvoje EuroTelu předčilo leckterá očekávání. Našim zákazníkům nabízíme ty nejkvalitnější služby často jako první nejen v republikovém, ale i evropském či světovém měřítku,” uvedl Alexander Winkler, zástupce generálního ředitele společnosti EuroTel.

Jen z poslední doby připomeňme například GO ROAMING, který umožňuje telefonování z mobilního telefonu i těm zákazníkům, kteří se rozhodli pro předplacené služby společnosti EuroTel. Nejžhavější novinkou je pak služba EuroTel NetCall-55, která umožňuje zákazníkům nejlevnější způsob volání do zahraničí, a to při zachování vysoké kvality hovorů. Další devizou této nové služby je jednoduchost v používání a velký počet zemí, kam se lze prostřednictvím služby EuroTel NetCall-55 dovolat.

“Potvrzení licence přichází jako další dobrá zpráva pro našich více než třičtvrtě miliónu zákazníků a je dalším oceněním neustálých investic do poskytovaných služeb, jimiž zajišťujeme pro naše zákazníky vysokou kvalitu, kterou požadují,” dodal Alexander Winkler.


EuroTel Praha, spol. s r. o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s., (51%) a Atlantic West B.V. (49%). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).


Praha,18.08.1999

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
Oddělení služeb zákazníkům

Telefonní číslo: (+420 2) 6701 6701
Zelená linka: 0800 1 80011 (zdarma pro volání z pevné sítě na území ČR)
Fax: (+420 2) 6701 6733
Z mobilního telefonu: *11

Copyright EuroTel Praha spol. s r.o.